Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
relax

Szétdurranó vizes lufi

Ne légy olyan kemény önmagaddal! Akármit is csinálsz ma, legyen elég.

A napi relaxért pedig nézd meg, ahogy szétrobban a vízzel teli lufi, slow motionben!

Tetszett? Kövess minket facebookon!

Tovább
0

Ellazító cseresznyefa virágzás

Máravaló: Vegyél egy szál (vagy akár egy csokor) virágot, és tedd vázába a munkahelyi asztalodon vagy az otthoni étkezőasztalon! Nem nagy kiadás, de meglátod, jó érzéssel tölt el, valahányszor ránézel!

Ha pedig inkább videóval csempésznél tavaszi hangulatot a mai napba, nézd meg ezt a cseresznyefavirágzás timelapse-videót! (Ha gondolkodsz, hanggal nézd-e, szerintünk igen, kellemes zongoraszó kíséri.)

Ne maradj le a relax videókról, kövesd a blogot facebookon!

Tovább
0

Izzó láva, amit muszáj nézni

Máravaló: Próbáld ki, hogy rámosolyogsz legalább egy valakire, minden ok nélkül! Lehet az a pénztáros a boltban, a kollégád, akivel fasírtban vagytok, egy idős néni, aki szembe sétál veled az utcán. A legrosszabb, ami történhet, hogy nem érti, neked miért van jobb kedved, mint neki. 

Ez a forrongó, duzzadva folyó láva pedig legyen a mai pár perc relaxod! (Az esetleges napi hangulatod és a lávatömeg közötti hasonlóság kizárólag a véletlen műve.) 

Érdekelnek hasonló bejegyzések? Relaxálnál napi pár percet? Kövesd a blogot facebookon!

Tovább
0

Addiktív tésztanyújtás

Máravaló: Itt a hétvége, ami sokunknak a takarítást, rendrakást is jelenti egyben. Ma ne mosogass el, ne pakolj be a mosogatógépbe egyből ebéd után! Helyette dőlj hátra a kanapén, és vegyél néhány nagy levegőt, becsukott szemmel - lazíts egy pár percig! A mosogatnivaló megvár.

És ha már ebéd... Kínai tésztanyújtás jöhet? Nemcsak nyújtja, szeleteli is, majd szétszedi. Hogy ezt miért olyan jó nézni? Nem tudjuk, de tagadhatatlanul a monitor elé ragasztott minket.

Oda is tekertünk a legjobb részhez, ha kevés időd lenne.

Tovább
0

Festékmaszatolás jöhet?

Máravaló: Van körülötted, az asztalodon valamilyen tárgy a kedvenc színedben? Ha nincs, szerezz egyet! A színterápia kis mennyiségben jó hatással lehet rád. Lehet ez egy képkeret, kaspó vagy toll is, a lényeg, hogy legyen szem előtt!

A napi relaxért pedig kiválasztottunk neked a lenti videóból pár percet, ami szerintünk segít kikapcsolni!

Tovább
0

Tejhab művészet - napi relax

Máravaló: Szerezz/készíts egy finom kávét, cremával vagy tejhabbal a tetején, és amíg lassan kortyolod, ne foglalkozz semmivel!

Vagy csak nézz meg ebből a cappuccino-tejhabművészetből pár percet, és lazíts!

Tovább
0

Ilyen a hangja a félbevágott homoknak

Máravaló: Van telefonhívás, amit halogatsz egy ideje, talán már tavaly óta? Húzd ki a to-do listádról, intézd el ma!

A kinetikus homokban turkálás jó stresszlevezető, aki már tapicskolta valaha, tudja, hogy elég addiktív dologról van szó. Na de mi van akkor, ha levágunk belőle egy szeletet? Aztán még egyet? Fülest és hangerőt fel, jöjjön a napi pár perc relax! Mert megérdemled.

Tovább
0

Így fagy meg egy szappanbuborék

Máravaló: Végy egy nagy levegőt, orron be, lassan, mélyre, érezd, ahogy megtelik a tüdőd, majd fújd ki ugyanilyen lassan!

Megvolt? Akkor most jöhet a napi relax, ma például pár perces slow motion megfagyó szappanbuborékokról. 

Tovább
0

relax

blogavatar

Relaxálj, csökkentsd legalább kicsit a napi stresszt! Ki mondta, hogy képernyőt bámulva ilyet nem lehet? Napi pár perc a lelki békédért.

Relax a Facebookon