Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
relax

Tejhab művészet - napi relax

Máravaló: Szerezz/készíts egy finom kávét, cremával vagy tejhabbal a tetején, és amíg lassan kortyolod, ne foglalkozz semmivel!

Vagy csak nézz meg ebből a cappuccino-tejhabművészetből pár percet, és lazíts!

Tovább
0

Ilyen a hangja a félbevágott homoknak

Máravaló: Van telefonhívás, amit halogatsz egy ideje, talán már tavaly óta? Húzd ki a to-do listádról, intézd el ma!

A kinetikus homokban turkálás jó stresszlevezető, aki már tapicskolta valaha, tudja, hogy elég addiktív dologról van szó. Na de mi van akkor, ha levágunk belőle egy szeletet? Aztán még egyet? Fülest és hangerőt fel, jöjjön a napi pár perc relax! Mert megérdemled.

Tovább
0

Így fagy meg egy szappanbuborék

Máravaló: Végy egy nagy levegőt, orron be, lassan, mélyre, érezd, ahogy megtelik a tüdőd, majd fújd ki ugyanilyen lassan!

Megvolt? Akkor most jöhet a napi relax, ma például pár perces slow motion megfagyó szappanbuborékokról. 

Tovább
0

Ragacsnyomogatás

Nem tudni, miért, de a habos, nyúlós, ragacsos, puha, fura állagú dolgok nyomogatása különös elégedettséggel képes eltölteni az embert.

Fene gondolta volna, hogy nézni is legalább ilyen jó móka. És addig sem gondolunk az idegesítő határidős feladatokra.

Tovább
0

Hogy ez itt mi is?

Szerepel az újévi fogadalmaid között, hogy kevesebbet stresszelsz, kedvesebb leszel a kollégáidhoz vagy a családodhoz, nem hagyod, hogy felhúzzanak, nem engeded, hogy a pörgés, a rengeteg feladat rányomja vaskos bélyegét a mindennapjaidra? Akkor jó helyen jársz, mert a blog célja pontosan ez, de legalábbis hasonló.

Alapelvünk szerint mindennap megtehetsz magadért annyit, hogy kicsit pause gombot nyomj a teendőkre, a rohanásra, és töltődj, nevess egy jót, vagy csak bámuld a képernyőt, és ne gondolj semmi másra.

Relaxálásra fel!

Tovább
0
12
»

relax

blogavatar

Relaxálj, csökkentsd legalább kicsit a napi stresszt! Ki mondta, hogy képernyőt bámulva ilyet nem lehet? Napi pár perc a lelki békédért.

Relax a Facebookon