Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
relax

Így készül a csokoládé

Máravaló: Keményen tartod a diétát, megvonod magadtól a cukrot az évkezdet óta? Isten ments, hogy lebeszéljünk róla, jól csinálod, de néha jól tud jönni egy kis löket a továbbiakhoz. Ma ajándékozd meg magad egy apró figyelmességgel, legyen az egy kocka (ét)csoki, egy cukormentes süti a közeli cukrászdában vagy egy igazán habos, krémes kávé! Megérdemled!

Ha nem diétázol vagy csak simán erős vagy, és attól még jöhet, akkor szerintünk nézd meg az alábbi kisfilmet, a kakaóbab csokoládévá alakulása ugyanis kikapcsol, ellazít, rád fér!

Tetszett? Kövess minket!

Tovább
0

Ennél vékonyabb almaszelet nincs

Máravaló: Ha hétvége, akkor főzés? Ezen a hétvégén főzz valami egyszerűt, gyorsat! Adj magadnak időt a pihenésre is, vegyél egy forró fürdőt, nézz meg egy filmet, amit már régóta szeretnél, olvass könyvet, vagy a legjobb: tölts időt azokkal, akiket szeretsz! 

Szeleteljen hétvégén inkább ez a jóember, nézni is jó, és tőled sem vesz el, csak pár percet!

Ne maradj le, kövess minket facebookon hasonló videókért!

Tovább
0

Addiktív tésztanyújtás

Máravaló: Itt a hétvége, ami sokunknak a takarítást, rendrakást is jelenti egyben. Ma ne mosogass el, ne pakolj be a mosogatógépbe egyből ebéd után! Helyette dőlj hátra a kanapén, és vegyél néhány nagy levegőt, becsukott szemmel - lazíts egy pár percig! A mosogatnivaló megvár.

És ha már ebéd... Kínai tésztanyújtás jöhet? Nemcsak nyújtja, szeleteli is, majd szétszedi. Hogy ezt miért olyan jó nézni? Nem tudjuk, de tagadhatatlanul a monitor elé ragasztott minket.

Oda is tekertünk a legjobb részhez, ha kevés időd lenne.

Tovább
0

relax

blogavatar

Relaxálj, csökkentsd legalább kicsit a napi stresszt! Ki mondta, hogy képernyőt bámulva ilyet nem lehet? Napi pár perc a lelki békédért.

Relax a Facebookon

Legfrissebb bejegyzések